Blog

Eerste blog

10-05-2014 17:44

We zijn vandaag begonnen met onze website, maar hadden eerst een andere website, met daarop ook al een blog, dus hier komen alle blogs van de andere website.

 

Kashaya is weer thuis.

05-05-2014 18:59
Kashaya mochten we vanmiddag ophalen, ze is een week bij de dekkater geweest.
Nu maar hopen dat ze gedekt is en zwanger is.
Zo niet dan gaat ze met de volgende krolsheid weer terug.

eindelijk is het zover !!

25-03-2014 20:54

Ja hoor, eindelijk is het zover. Kashaya is vandaag voor het eerst krols geworden. ze is vooral buiten aan het mauwen, en ligt de hele tijd te kroelen over de grond heen, is echt een leuk gezicht om te zien. 

Deze krolsheid laten we over gaan, en bij de volgende krolsheid, laten we der waarschijnlijk dekken, en hopelijk hebben we dan over een tijdje mooie en schattige kittens.

 

kattenluik

20-02-2014 17:37

Vandaag hebben we ons kattenluik afgemaakt zodat onze kleine meid lekker naar buiten kan, zonder dat we elke keer de achterdeur voor haar open en dicht moeten doen, krijgen we tenminste ook niet die koude lucht binnen.

kattenschrikdraad

17-02-2014 18:43

gister hebben we het kattenschrikdraad afgemaakt, zodat ze lekker naar buiten kan. We hadden eerst alleen kattennet maar daar klom onze eigenwijze meid gewoon overheen, dus hebben we er schrikdraad bij gedaan en een stuk van het oude kattennet eraf geknipt, en gister waren we klaar met de omheining, en hebben het vandaag getest, en het net werkt onwijs goed, ze heeft 3 keer geprobeerd om over het net heen te klimmen, maar toen ze eenmaal bij het schrikdraad aankwam kreeg ze een klein schokje en liet het draad gelijk los.

we hebben er een foto van gemaakt zodat je kan zien hoe het eruit ziet.

heb je vragen over het kattenschrikdraad kan je ons altijd mailen.

 

<< 1 | 2 | 3